sanne rispens

writings

We zijn in de lucht

Zoals mijn collega Riekje zei: Ik voel me een trotse moeder met een vuige kater. Toen we gisteravond begonnen te proosten op de geboorte van onze blog NotThatSexy wisten we namelijk niet echt meer van ophouden – dit heeft ons er echter niet van weerhouden om vandaag ook weer aan onze respectievelijke macbooks gelijmd te zitten, dingen naar elkaar mailend als zal ik die post even op de fanpage flikkeren oh ja we zitten op twitterrrrr.

Uit het perbericht:
Collectief NotThatSexy kreeg van Club Zonder Filter een artistieke carte blanche tijdens The Feast of the Earl; een gemaskerd bal bij Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond in Amsterdam op 27 januari j.l.. Bezoekers werden uitgenodigd om anoniem hun meest genânte seksuele ervaring te delen met sekstherapeuten Riekje Jongsma en Sanne Rispens. Het beste verhaal won een custommade item van modelabel m,o,d, en publicatie op de NotThatSexy-website.

NotThatSexy gaat door met nieuwe series sekstherapie in het Amsterdamse nachtleven. Dit betekent: wisselende exposities van vunzig artwork, gekke ontmoetingen, optionele boerka’s om in volledige anonimiteit je verhaal te doen en natuurlijk een gesponsorde prijs voor degene met the best worst sex story.

Het winnende verhaal ‘Sextet’ is samen met de andere verhalen te lezen opNotThatSexy.wordpress.com. Onze winnares ontvangt als prijs een ecozijden jurkje, geïnspireerd op haar verhaal.

Auteur Sanne Rispens schrijft essays voor hard//hoofdmagazine. Met haar NotThatSexy-partner Riekje Jongsma (tekenaar en stylist met bovenmatige interesse in feministische porno, oprichter van m,o,d,) deelt zij sinds de kunstacademie een fascinatie voor hysterische kunst. Beiden zijn onbevoegd als therapeut, maar zien het delen van seksuele mislukkingen als een inspirerende combinatie van horror en kunst.  

Verhaal 'Bloedworst', copyrights: NotThatSexy

 

 


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op februari 8, 2012 door in overig.
%d bloggers liken dit: