sanne rispens

writings

The Feast of the Earl

Morgenavond ben ik in Theater de Brakke Grond in Amsterdam, waar het decadente Bal Masqué The Feast of the Earlwordt gehouden.
Samen met kunstenares Riekje Jongsma fungeer ik als kunstzinnige sekstherapeut: aan ons kun je je genante seksuele anekdotes vertellen, en wij maken er iets moois van. Er zijn prijzen!

 Tijdens het zinnenprikkelende Feast of the Earl wordt de barokke Rode Zaal omgetoverd tot een artistieke vrijplaats met een duister randje. Een performance club night vol hyperkinetische acts, vooruitstrevende muziek en decadent gedrag. Dress to impress for the Earl, en zonder masker, geen entree! Officieel onderdeel van het Amsterdam International Fashion Week Downtown programma.

The Feast of the Earl is een productie van de Brakke Grond in samenwerking met Club Zonder Filter (Nuit Blanche), en te gast zijn onder andere creatief agentschapKnuckleDusterAgency, concept store Pleasurements en schrijverscollectief De Jagers.Met acts en muziek van Cata.Pirata, Gianni Bab, Stephanie Pan en dj´s CLEO en Lisa Schaduw

Ook kun je in bed kruipen met James Worthy, de ultieme, hedendaagse en Amsterdamse versie van Rochester. Bekend van zijn gelijknamige autobiografische roman, een vol romantiek en dadendrang doordrongen relaas. Antwerpse levenskunstenares Lady Angelina brengt een passionele mix van cabaret en burleske liederen. Bojana Radulovicuit Montenegro zorgt voor barokke visuele prikkels waarin het vrouwelijke lichaam een centrale plaats inneemt. De avond wordt gepresenteerd door een muzikale gastheer met rat: Louis Van der Waal.

Ontdek in elk hoekje van de zaal prikkelende performances van de hedendaagse Amsterdamse vertegenwoordigers van de Earl, zoals verscholen pikante winkeltjes, een glitterbar, of back stage literaire gatherings. Creëer je eigen burleske boudoir in een ouderwetse kijkdoos, tijdens de erotische PeepShowBox workshop onder leiding van Nina Boas (Performance Art Event). Laat je restylen door Luciënne Venner met behulp van haar headsculptures & special make-up art, o.a. pruiken, maskers en prosthetics. Zuurstofbar La Gazáge helpt je weer bijkomen als het allemaal wat te veel wordt, of laat je onder handen nemen door sekstherapeuten Riekje Jongsma en Sanne Rispens. Na één van deze sessie kun je er weer flink tegenaan.

Ook screenen we in de gangen de documentaire What’s in a Name van de Vlaamse Eva Küppers waarin een man een borstoperatie ondergaat, als onderdeel van een zoektocht naar zijn plaat in de gender bepaalde maatschappij. (Winnaar beste studentendocumentaire IDFA 2010).

Brakke Grond, vrijdag 27 januari , 20u30 – laat
programma tot 01:00 daarna wordt de boel overgenomen door dj’s.
Prijs 12,50, beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via de Brakke Grond (www.brakkegrond.nl), daarbuiten invitation only.
Let op: dress to impress (for the Earl) and no mask = no entrance.

De Brakke Grond
Club Zonder Filter

http://www.brakkegrond.nl/programma/408/The_Feast_of_the_Earl/_18_/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 26, 2012 door in overig.
%d bloggers liken dit: